Blog

Τα τελευταία μας νέα

Στοχεύοντας ψηλότερα: ενημέρωση για τις νέες τάσεις στο e-business και τα display campaigns

Standard Post with Image

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών ψηφιακού marketing που παρέχει η Honest Partners, το Τμήμα Ψηφιακού Marketing συμμετείχε σε  δύο σημαντικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτόν το μήνα στην Αθήνα.

Στο  6th e-Business & Social Media World Conference 2017 ενημερωθήκαμε για τις νέες τάσεις στο e-commerce /m-commerce  και τα social media. Ο λόγος για τη διαχείριση των Big Data και του περιεχομένου (content management) και τις πρακτικές βελτιστοποίσης της απόδοσης των ηλεκτρονικών καταστημάτων με την κατάλληλη χρήση των πλέον σύγχρονων εργαλείων και πληροφοριακών καναλιών (πλατφόρμες, εφαρμογές, κοινωνικά δίκτυα). Όλα αυτά μέσα από παρουσιάσεις που κατανεμήθηκαν σε τρεις ενότητες καθώς και 20 θεματικά workshops. 

Αφότου αναλύθηκαν οι νέες δυνατότητες του ηλεκτρονικού επιχειρείν, η δεύτερη ενότητα αφοσιώθηκε στο τομέα των Ηλεκτρονικών Πληρωμών και πλατφορμών eCommerce. Στη συνέχεια, στη τρίτη ενότητα (Digicalypse) οι παρουσιαστές ανέλυσαν τα σύγχρονα εργαλεία καθώς και συγκεκριμένες τεχνικές του marketing σχετικά με την αύξηση των κερδών ενός eshop. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα "Conversions" (μετατροπές) βάση του ποσοστού των οποίων, κρίνεται εν πολλοίς η δυνατότητα ενός eshop να αποφέρει τζίρο στην επιχείρηση.

Στο σεμινάριο της Google "An Overview of Display, Complete Product Offerings αναλύθηκαν οι δυνατότητες των Display Campaigns. Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε συγκεκριμένα στα In Market Audiences, Remarketing, Dynamic Remarketing, Auto Targeting, Custom Affinity Targeting, διαχωρισμένα σε Performance Marketing και branding.

Αναλύθηκε το Marketing Funnel, και δόθηκε βάρος στις δυνατότητες των Google Display Campaigns σχετικά με το Performance. Προσφέρθηκαν τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης για τις εξεζητημένες λύσεις οι οποίες ακόμη τώρα αναπτύσσονται στο συγκεκριμένο οικοσύστημα στην Ελλάδα. Στην Honest Partners υπάρχει ήδη η απαιτούμενη εμπειρία από προηγούμενα και τρέχοντα projects στον τομέα των Google Display Campaigns με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Με πληροφορίες από E-Business World, http://www.e-businessworld.gr/

Δεν υπάρχουν νεότερα άρθρα

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK