Blog

Τα τελευταία μας νέα

Οι προκλήσεις του μέλλοντος στο ψηφιακό marketing

Standard Post with Image

Περισσότερη ψηφιακή αγοραστική κίνηση μέσω κινητών τηλεφώνων σε σχέση με την αντίστοιχη μέσω υπολογιστών καταγράφηκε για πρώτη φορά στα χρονικά στις ΗΠΑ το 2016, ενώ προβλέπεται ότι μέχρι το τέλος του 2017 τα mobile conversions θα φτάσουν συνολικά το 50% του ψηφιακού αγοραστικού τζίρου, σύμφωνα με το Facebook.

Η παραπάνω πληροφορία θέτει νέες προκλήσεις τόσο στον τομέα του ψηφιακού marketing όσο και σε αυτόν της ασφάλειας των ψηφιακών συστημάτων. Φιλικοί προς τον πελάτη και ασφαλείς ιστότοποι αγορών με την κατάλληλη παρουσία στα κατάλληλα κοινωνικά δίκτυα γίνεται πλέον το ιδανικό ζητούμενο για marketers και διαφημιστές.

Ήδη στο τελευταίο Social Media Conference 17’ (τέλη Απριλίου), περισσότεροι από 10 κορυφαίοι ομιλητές μοιράστηκαν με το κοινό νέες πρακτικές ecommerce /mcommerce καθώς και τη δική τους εμπειρία για την ανάπτυξη της σωστής στρατηγικής σε όλα τα στάδια της καταναλωτικής διαδρομής. Μεταξύ των θεμάτων: Storytelling in a Video-first world, Influencer Marketing, Social Advocacy και Social Commerce. Στο συνέδριο πραγματοποιήθηκε Masterclass Session με τίτλο «How to Brief For Better Video Content» και πάνελ με θέμα «How to peak your eCommerce Performance with Social Media» .

Μόλις την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017, επίσης, διοργανώθηκε το 3ο Ετήσιο Συνέδριο Ασφάλειας Ψηφιακών Συστημάτων, 3ο ICT Security World  στο Ξενοδοχείο Νovotel Athens  με θεματικό άξονα: «Στρατηγικές Ασφάλειας Πληροφοριών, Μεθοδολογίες Προστασίας Κρίσιμων Ψηφιακών Υποδομών»

Η Honest Partners κινείται στην αιχμή των εξελίξεων στον τομέα του ψηφιακού marketing, διαθέτοντας εμπειρία τόσο στη διαχείριση των κοινωνικών δικτύων όσο και των ψηφιακών εργαλείων που συντελούν στην αναγνωρισιμότητα αλλά και την επιτυχή πορεία μιας επιχείρησης στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εταιρεία διαθέτει ομάδα ψηφιακού marketing που μελετά τις νέες τάσεις στον χώρο του ecommerce, ερευνά τα ψηφιακά εργαλεία monitoring της διαδικτυακής πορείας των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, φορέων και εταιρειών και χειρίζεται τα κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα διαθέτει τμήμα προγραμματιστών το οποίο παρέχει την τεχνική υποστήριξη και εμπειρία του, διασφαλίζοντας μια ομαλή και ασφαλή ψηφιακή πορεία.

Πηγές:

http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&cID=5&arID=63631 

http://socialmediaconference.boussiasconferences.gr/default.asp?pid=4&la=1

http://www.fmvoice.gr/index.php/oikonomia/eidiseis/item/168527-to-3o-etisio-synedrio-asfaleias-psifiakon-systimaton

 

Δεν υπάρχουν νεότερα άρθρα

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK