Blog

Τα τελευταία μας νέα

Νέα συνεργασία με το κέντρο αγγειοχειρουργικής Veincenter

Standard Post with Image

Η συνεργασία περιλαμβάνει καθολικό redesign του website του ιατρείου, social media marketing, content & inbound marketing, SEO, SEM & Web Hosting

Το Veincenter, με επικεφαλής τον δρ. Αθανάσιο Σιαφάκα, εμπιστεύτηκε την Honest Partners για την ενίσχυση της online παρουσίας και προβολής του. Το Veincenter είναι το ιατρείο με την απόλυτη εξειδίκευση σε όλο το φάσμα των φλεβικών παθήσεων όπως ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβίτιδα και άλλα προβλήματα που ταλαιπωρούν μεγάλη μερίδα γυναικών και ανδρών, παρέχοντας ολοκληρωμένη διάγνωση, πλήρη ενημέρωση και πάνω απ’ όλα αποτελεσματική θεραπεία με τα πιο σύγχρονα μέσα.

H Honest Partners μέσα από ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, σχεδιάζει και εφαρμόζει μια ενιαία online στρατηγική με τη δημιουργία εξατομικευμένων εφαρμογών ακριβώς πάνω στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά που θέτει ο πελάτης και ο κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείται. Όλο το τεχνολογικό υπόβαθρο, οι πρωτοποριακές λειτουργίες και τα εργαλεία marketing στη νέα ιστοσελίδα βασίζονται στη σύγχρονη πλατφόρμα CMS της Honest Partners, το ΗonestCMS το οποίο χάρη στις δυνατότητες του μπορεί ανά πάσα στιγμή να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη αναβάθμισης και προσθήκης καινοτόμων εφαρμογών και εργαλείων. Με αυτό τον τρόπο, η Honest Partners παρέχει ουσιαστική προστιθέμενη αξία στον πελάτη, προσφέροντας του όχι απλά μια ιστοσελίδα αλλά ένα αποτελεσματικό επιχειρηματικό εργαλείο.

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK