Blog

Τα τελευταία μας νέα

Magento, η πρώτη επιλογή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Standard Post with Image

Ένα στα τέσσερα e-shops παγκοσμίως βασίζεται στην πλατφόρμα Magento, κάτι το οποίο το καθιστά την κυρίαρχη πλατφόρμα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Magento διαθέτει πλειάδα επιλογών σε επίπεδο προγραμματισμού, διαχείρισης υλικού, περιεχομένου και digital marketing, αυξάνοντας τη λειτουργικότητα και την εμπειρία περιήγησης του χρήστη. Στην πράξη είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο το οποίο εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία στη σχεδίαση και υλοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, και συνεπώς εγγυάται στον επιχειρηματία τη βέλτιστη προβολή και προώθηση των προϊόντων του στο διαδίκτυο.

Συνοπτικά, οι σημαντικότεροι λόγοι που κάνουν την επένδυση στην πλατφόρμα Magento μοναδική είναι οι παρακάτω:

- Πρόκειται για μια εξαιρετικά ώριμη πλατφόρμα η οποία έχει δοκιμαστεί στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.

- Τεχνολογικά υπερέχει ως πλατφόρμα ανοικτού κώδικα (Open Source) η οποία στηρίζεται στο Zend Framework, σε PHP και mySQL εξασφαλίζοντας στήριξη από μια τεράστια διαδικτυακή κοινότητα αλλά και από την ίδια τη Magento.

- Παρέχει ένα πολύ δυναμικό περιβάλλον διαχείρισης αποθήκης και περιεχομένου, εξασφαλίζοντας την κάλυψη των πλέον απαιτητικών αναγκών μιας επιχείρησης.

- Υποστηρίζει μια πληθώρα επεκτάσεων (extensions) από τρίτους κατασκευαστές, οι οποίες μειώνουν σημαντικά τον τελικό χρόνο (κόστος) υλοποίησης ενός έργου.

- Είναι mobile friendly λειτουργώντας βέλτιστα σε κινητά, tablets, notebooks και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, κάτι το οποίο το καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι ένα μεγάλο ποσοστό αγορών πραγματοποιείται μέσα από αυτές.

- Διαθέτει μια σειρά από εργαλεία ψηφιακού marketing (κουπόνια, landing pages, καμπάνιες, email marketing, κλπ) διευκολύνοντας σημαντικά το digital marketing έργο της επιχείρησης.

- Διαθέτει ενσωματωμένες SEO δυνατότητες οι οποίες εξασφαλίζουν στον εκάστοτε ιστότοπο αναγνωρισιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας, που συνεπάγεται την αύξηση των πωλήσεων.

Η Honest Partners, έχοντας μια πολυετή εμπειρία σε έργα ηλεκτρονικού εμπορίου, αναπτύσσει διαρκώς τεχνογνωσία παρέχοντας σύνθετες εξατομικευμένες λύσεις με την πλατφόρμα Magento.

Καλύπτουμε όλο το εύρος των αναγκών ενός ηλεκτρονικού καταστήματος από UI/UXdesign, υλοποίηση, integration με εμπορικά συστήματα, μέχρι το digital marketing και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας στο έπακρον την ανταγωνιστικότητά σας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δεν υπάρχουν νεότερα άρθρα

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK