Blog

Τα τελευταία μας νέα

Ο Τιπούκειτος μέρος των Cosmote Business IT Solutions!

Standard Post with Image

Ο Τιπούκειτος (tipoukeitos.gr), η πρώτη cloud εφαρμογή για την οργάνωση δικηγορικών γραφείων και νομικών τμημάτων, βρίσκεται ανάμεσα στις νέες λύσεις τεχνολογίας που προστίθενται στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες COSMOTE Business IT Solutions.

O Όμιλος ΟΤΕ, θέλοντας να ικανοποιήσει τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, παρέχει πλέον μια σειρά από καινοτόμες cloud based εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των εταιρικών πελατών. Ο Τιπούκειτος είναι η μοναδική εφαρμογή που επιλέχθηκε από τον Όμιλο για τοv κλάδο των δικηγόρων χάρη στο συνδυασμό τεχνολογίας αιχμής και ευχρηστίας που προσφέρει. Παράλληλα, εξασφαλίζει άμεση διαχείριση των νομικών διαδικασιών, προσφέρει πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση όλων των υποθέσεων, ενώ παρέχει άμεση πρόσβαση στα αρχεία του χρήστη κάθε στιγμή αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του Cloud Computing.

Η ομάδα της Honest Partners, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία, καθώς αποτελεί αναγνώριση της προστιθέμενης αξίας και της ποιότητας που προσφέρει η εφαρμογή.

Δείτε περισσότερα για τον Τιπούκειτο εδώ

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK