Blog

Τα τελευταία μας νέα

Προσθήκη νέων καινοτόμων εργαλείων marketing στο e-shop www.maisonmarasil.com

Standard Post with Image

Η Honest Partners, δρώντας διαρκώς συμβουλευτικά προς τους πελάτες της με ιδέες με ουσιαστική προστιθέμενη αξία, υλοποίησε σημαντικές αναβαθμίσεις στο e-shop παιδικών ρούχων www.maisonmarasil.com με την προσθήκη καινοτόμων εργαλείων marketing που ενισχύουν την εμπορική δυναμική του: 

1. Αυτόνομη δημιουργία εκπτωτικών κουπονιών: Η Honest Partners ενίσχυσε το ηλεκτρονικό κατάστημα με τη δυνατότητα δημιουργίας & αποστολής αυτοματοποιημένων newsletters / εκπτωτικών κουπονιών βασισμένων σε προκαθορισμένους κανόνες και παραμέτρους όπως τα «γενέθλια» εγγραφής στο e-shop, η συμπλήρωση συγκεκριμένου threshold αγορών ή η πραγματοποίηση προσφοράς σε πελάτες για τα προϊόντα στη wish list τους. Τα κριτήρια δημιουργίας των αυτόματων εκπτωτικών κουπονιών ορίζονται από την ίδια την επιχείρηση ανάλογα με τις ανάγκες του e-shop και των πελατών του, χάρη στην custom υλοποίηση και την ευελιξία που παρέχει το HonestCMS, η σύγχρονη πλατφόρμα CMS της Honest Partners.

2. Προβολή διαθέσιμων μεγεθών: Με mouse over σε κάθε προϊόν, εμφανίζονται σε πλαίσιο όλα τα διαθέσιμα μεγέθη του συγκεκριμένου προϊόντος, αναβαθμίζοντας την ευχρηστία και την αγοραστική εμπειρία του πελάτη, ο οποίος μπορεί με μια κίνηση να δει αν το προϊόν που του αρέσει υπάρχει στο μέγεθος που επιθυμεί. Το feature σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ώστε να μην εμποδίζει την προβολή του προϊόντος και την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας.

3. Αυτόματη προβολή κατάλληλης γλώσσας σε επισκέπτες: Το σύστημα ρυθμίστηκε ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο κάθε επισκέπτης που εισέρχεται στο site και έτσι να του προβάλλει αυτόματα είτε την αγγλική είτε την ελληνική έκδοση του e-shop, διευκολύνοντας την πλοήγηση του και βελτιώνοντας σημαντικά την αγοραστική εμπειρία ιδιαίτερα για χρήστες που προέρχονται από το εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα:

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

OK